Powitać forumowiczów

Tutaj się witamy :)
ODPOWIEDZ
ruffryders

Powitać forumowiczów

Post autor: ruffryders » 29 cze 2018, 16:52

Witam wszystkich...
W myśl faktu, że radość jazdy zaczyna sie tam gdzie kończy sie ekonomia już prawie 30lat temu zalragnąlem mieć własnego amcara. Jako kilkuletni chłopak miałem okazje jeździć (oczywiście jako pasażer) Vettami, trans-am’ami, Camaro itd. Z lat dzieciństwa panietam dwa którymi sie poruszałem ... czarny transam z orłem na masce dokaladna kopia z filmu „Mistrz kierownicy ucieka” oraz seledynowym Camaro... była tez czerwona vetta C4. Jednak największe wrażenie po dziś Dzien robi żółta C3 z 1982 roku z side-pipe... od tego momentu zachorowałem .... niestety kupić takie auto to jedno a dbać o nie i utrzymać to drugie... miałem nawet kilkakrotnie pójść w Camaro lub transam’a z lat 80’ ale to byłby tylko substytut tego co zawsze chciałem mieć.. od kilku lat przeszukuje net w poszukiwaniu „swojego egzemplarzu” ale zawsze coś staje na przeszkodzie .. cóż to cała historia .... pozdrawiam i niech moc bedzie z Wami

Awatar użytkownika
stilo5
Auto:: C3 Rolls-Royce Harley exarmy

Re: Powitać forumowiczów

Post autor: stilo5 » 29 cze 2018, 21:19

Czesc,

Side- pipe sa fajne ale ciezko je spotkac.
Kiedys zastanawialem sie nad C3 z 1982 w slusznym kolorze- zoltym, ale nie udalo sie jej kupic...
Jednak trzymam kciuki - powodzenia.

Awatar użytkownika
Wtss
Auto:: C5

Post autor: Wtss » 30 cze 2018, 22:57

Otarlem się kiedyś o posiadanie żółtej C3, wizualnie robi robotę jak niejeden drogi egzotyk. Powodzenia

ruffryders

Post autor: ruffryders » 30 cze 2018, 23:26

Hej. Dokładnie.... wiadomo oczywiste kolory dla C3 to czerwień i czerń ale żółta robi robotę! Dziękować choć wątpię bym zdążył już na ten sezon. Pzdr

ODPOWIEDZ