Witam/ siedlce
- cyvik
Re: Witam/ siedlce
jeśli nie masz pojęcia o pracyprawidłowej silnika i skrzyni weź na oględziny kogoś kto się na tym zna
- stilo5
- Auto:: C3 Rolls-Royce Harley exarmy
- Wojtek69
- Auto:: Corvette C 4, Cadillac STS,Dodge Caravan
Dzieki za info ! Zaraz spróbuję cos kupić .
-
- Auto:: CorvetteC4 1994 Convertible Admiral Blue
Oglądałem czarną C4 z Parczewa.
Jedna rzecz bardzo mnie niepokoi, tył żył własnym życiem....przy prędkości 20-40 km/h ściągało auto raz w prawo raz w lewo, z lewej strony coś jakby bicie, chwile jechałem szybciej (max 80 km/h) i było tylko gorzej. Opony i felgi ok, sprzedający twierdzi że to od długiego przestoju auta.... Czy ktoś z was miał taki przypadek ?
Znajomy, który naprawia różne tego typu auta twierdzi że to na 100% jakiś poważniejszy temat, może auto przy drifcie walnęło w krawężnik (ale felgi wszystkie takie same), mówił że może zawieszenie całe do roboty albo problem z wałem, najgorsze że ten wspomniany znajomy akurat C4 nie robił tylko mustangi.
Jedna rzecz bardzo mnie niepokoi, tył żył własnym życiem....przy prędkości 20-40 km/h ściągało auto raz w prawo raz w lewo, z lewej strony coś jakby bicie, chwile jechałem szybciej (max 80 km/h) i było tylko gorzej. Opony i felgi ok, sprzedający twierdzi że to od długiego przestoju auta.... Czy ktoś z was miał taki przypadek ?
Znajomy, który naprawia różne tego typu auta twierdzi że to na 100% jakiś poważniejszy temat, może auto przy drifcie walnęło w krawężnik (ale felgi wszystkie takie same), mówił że może zawieszenie całe do roboty albo problem z wałem, najgorsze że ten wspomniany znajomy akurat C4 nie robił tylko mustangi.
-
Objawy jak przy zbiezbosci tylnej osi ustawionej na + , moze nic wielkiego (ktos np wymienial koncowki i nie ustawil) a moze strzal w tylne kolo?
- stilo5
-
- Auto:: CorvetteC4 1994 Convertible Admiral Blue
Wrócę do tematu .
Do wersji przed czy po liftowej jest łatwiej o części ?
Swoją drogą , czy ktoś sprowadzał Corvette z USA ,ale z prywatnych aukcji ? Te z aukcji aut powypadkowych itp są duza niewiadomą , a jak dobrze się poszuka można znaleźć bardzo dużo aukcji z C4 w cenie 5-7 tys dol. i dużym prawdopodobieństwem zakupu auta do jazdy .
Do wersji przed czy po liftowej jest łatwiej o części ?
Swoją drogą , czy ktoś sprowadzał Corvette z USA ,ale z prywatnych aukcji ? Te z aukcji aut powypadkowych itp są duza niewiadomą , a jak dobrze się poszuka można znaleźć bardzo dużo aukcji z C4 w cenie 5-7 tys dol. i dużym prawdopodobieństwem zakupu auta do jazdy .
- stilo5
Sam myslalem nad sprowadzeniem... ale do tego dochodza koszty... bardzo duzo kosztow i czasu... do tego kwestia czy auto jest rzeczywiscie w dobrym stanie- uczciwosc sprzedawcy?