Śiema !!!

Tutaj się witamy :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
shpont22
Auto:: Corvette C5

Śiema !!!

Post autor: shpont22 » 03 wrz 2015, 23:16

Witam wszystkich. Po wcześniejszym przedstawieniu się i długich poszukiwaniach za sensowną c5 z normalnym przebiegiem w końcu kupiłem....
Tyle, że kupiłem kota w worku który to owo kot płynie mi właśnie ze stanów. Generalnie chodziło mi o to by vetta miała mały przebieg i żeby w miarę była cała. Udało sie ustrzelić 2000r typową ls1 targę z pękniętym przednim zderzakiem. Dziwi mnie tylko ze przy tak małym uszkodzeniu ( naprawdę ślady zębów na kaszance) wyskoczyła poduszka. Ale cóż... niektóre samochody tak mają.... widziałem już wiele ponieważ kupuje je i sprzedaje od 11 lat. Jedyne w czym rzecz to magnetyczne zawieszenie. Po Waszych postach zacząłem się jego obawiać gdyż z tego co widzę sprawia ono sporo kłopotów a ogarnięcie jakiegokolwiek gówna graniczy z wizytą u wróżki. pytanie moje brzmi. Czy w razie potrzeby da się to tak po prostu wypieprzyć z tego autka ??

Awatar użytkownika
Michał
Auto:: Chevrolet Corvette C5 Convertible

Re: Śiema !!!

Post autor: Michał » 04 wrz 2015, 00:09

Witaj, co do zawieszenia, oczywiście że można, tylko po co? Mam takie zawieszenie i nie mam z nim żadnych problemów. Oddałem amorki do regeneracji za kilkaset zł. i są jak nówki sztuki.

Djbooom
Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane

Post autor: Djbooom » 04 wrz 2015, 07:51

Hej witaj ;-) fajnie ze kolejna sztuka dołączy do naszego graona ;-) odnośnie zawieszenia możesz sobie wymienić na sportowe Bilstein które sprawdza się wyśmienicie na
naszych drogach więc nie masz sie czym przejmować.

Awatar użytkownika
Shog80
Auto:: C5 stroker 403"

Post autor: Shog80 » 04 wrz 2015, 21:39

Wiatm, fajnie że przybędzie kolejna sztuka w PL, bo ostatnimi czasy tylko czytam że coś zostało sprzedane za granicę :cry:

ODPOWIEDZ