Choc na forum zerkam juz jakis czas a moja c5 mam od przeszlo dwoch lat, jakos dopiero teraz naszlo mnie aby zalozyc konto i sie przywitac

Wrzucam pare zdjec mojej c5 - byc moze ktos rozpozna

domyslilem sieWASyL pisze:Witam, linki tylko zewnetrzne do zdjec.
pzdr
a dokladnieSeba pisze:Ja znam bardzo dobrze to autko....
Krzyśka Była Vetta ...
o prosze, z tego co mowil gdy sie widzielismy, mial zamiar przesiasc sie na inna markeSeba pisze:A jest w naszym gronie Forumowym:D
Drogi kolego to ode mnie kupiłeśmicb pisze:to prawda i tez tak mysle, jedna z najladniejszych c5 jakie widzialem na zywo (i nie tylko)... ale to zasluga Krzysztofaja tylko nie zepsulem wiec nie bylo trudno...
natomiast przez ostatnie dwa lata troszke sie zmienilo ale z rzeczy ktorych na 1 rzut oka byc moze nie widac tj stoptechy nawiercane i nacinane na wszystkich czterych lapach, usuniecie kilku usterek ktore trapily samochod odkad go mam oraz takich ktore przyniosl czas... niestety samochod ma juz swoje lata co czasem daje sie we znaki - np chociazby sparciale uszczelki drzwi i dachu ktore tez trzeba bylo wymienic...
ale na tym polega cala frajda
Miałem to na końcu językakrzysGTA pisze:
Bardzo piękny samochód. A jaka dbałość o detale. Ktoś miał dobre poczucie estetyki modyfikując to C5
ale milokrzysGTA pisze: Drogi kolego to ode mnie kupiłeś. Bardzo się cieszę że nadal ją masz i nadal tak wygląda bo fajny z Ciebie gość. Nie napiszę że Ci meeeega zazdroszczę
Tez mam w stadzie s14 , twoje auto ?micb pisze:Witam wszystkich!
Choc na forum zerkam juz jakis czas a moja c5 mam od przeszlo dwoch lat, jakos dopiero teraz naszlo mnie aby zalozyc konto i sie przywitac
Wrzucam pare zdjec mojej c5 - byc moze ktos rozpozna
![]()