Witam wszystkich. Po wcześniejszym przedstawieniu się i długich poszukiwaniach za sensowną c5 z normalnym przebiegiem w końcu kupiłem....
Tyle, że kupiłem kota w worku który to owo kot płynie mi właśnie ze stanów. Generalnie chodziło mi o to by vetta miała mały przebieg i żeby w miarę była cała. Udało sie ustrzelić 2000r typową ls1 targę z pękniętym przednim zderzakiem. Dziwi mnie tylko ze przy tak małym uszkodzeniu ( naprawdę ślady zębów na kaszance) wyskoczyła poduszka. Ale cóż... niektóre samochody tak mają.... widziałem już wiele ponieważ kupuje je i sprzedaje od 11 lat. Jedyne w czym rzecz to magnetyczne zawieszenie. Po Waszych postach zacząłem się jego obawiać gdyż z tego co widzę sprawia ono sporo kłopotów a ogarnięcie jakiegokolwiek gówna graniczy z wizytą u wróżki. pytanie moje brzmi. Czy w razie potrzeby da się to tak po prostu wypieprzyć z tego autka ??
Śiema !!!
- Michał
- Auto:: Chevrolet Corvette C5 Convertible
Re: Śiema !!!
Witaj, co do zawieszenia, oczywiście że można, tylko po co? Mam takie zawieszenie i nie mam z nim żadnych problemów. Oddałem amorki do regeneracji za kilkaset zł. i są jak nówki sztuki.
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Hej witaj
fajnie ze kolejna sztuka dołączy do naszego graona
odnośnie zawieszenia możesz sobie wymienić na sportowe Bilstein które sprawdza się wyśmienicie na
naszych drogach więc nie masz sie czym przejmować.

naszych drogach więc nie masz sie czym przejmować.
- Shog80
- Auto:: C5 stroker 403"
Wiatm, fajnie że przybędzie kolejna sztuka w PL, bo ostatnimi czasy tylko czytam że coś zostało sprzedane za granicę