Z amerykańską motoryzacją związany jestem już od ponad 15 lat. Obecnie Camaro 3 generacja no ale chba przyszedł czas na coś więcej

Czesc. Fbodowcy powoli przekonują sie do vettysiwir pisze:Aro tym razem inny kolor. Żółty się jużaro pisze:żółtą Vette?opatrzył trochę
Siema, wreszcie masz mniej postów ode mnie;) Zapachniało forum FKPsiwir pisze:Witam Szanownych forumowiczów.
Z amerykańską motoryzacją związany jestem już od ponad 15 lat. Obecnie Camaro 3 generacja no ale chba przyszedł czas na coś więcej. Plany jakieś są więc jak pomysł wypali to pewenie się pochwalę. Pozostaję w klimacie lat 80/90.
Hej Patryk. Kopę lat. Może na jakimś zlocie się zobaczymy. Pamiętam Twoje czarne Camaro. Było bardzo ładne i pamiętam jak 2001 roku się ślizgaliśmy razem na Bemowie Patryk pisze:Czesc. Fbodowcy powoli przekonują sie do vettysiwir pisze:Aro tym razem inny kolor. Żółty się jużaro pisze:żółtą Vette?opatrzył trochę
Pamietam jak go malowałeś na żółto , ja w tamtych czasach mialem czarne camaro 3gena z tbi. Sprzedałem komus z forum fbody , ciekawe co sie z nim dzieje.
Witam. No od czegoś trzeba zacząć .adax pisze:Siema, wreszcie masz mniej postów ode mnie;) Zapachniało forum FKPsiwir pisze:Witam Szanownych forumowiczów.
Z amerykańską motoryzacją związany jestem już od ponad 15 lat. Obecnie Camaro 3 generacja no ale chba przyszedł czas na coś więcej. Plany jakieś są więc jak pomysł wypali to pewenie się pochwalę. Pozostaję w klimacie lat 80/90.
Camaro miło wspominam , mój pierwszy samochód. Ale zawsze marzyłem o vecie c4siwir pisze:Dzięki Wszystkim za powitanie.
Hej Patryk. Kopę lat. Może na jakimś zlocie się zobaczymy. Pamiętam Twoje czarne Camaro. Było bardzo ładne i pamiętam jak 2001 roku się ślizgaliśmy razem na Bemowie Patryk pisze:Czesc. Fbodowcy powoli przekonują sie do vettysiwir pisze: Aro tym razem inny kolor. Żółty się jużopatrzył trochę
Pamietam jak go malowałeś na żółto , ja w tamtych czasach mialem czarne camaro 3gena z tbi. Sprzedałem komus z forum fbody , ciekawe co sie z nim dzieje.
Witam. No od czegoś trzeba zacząć .adax pisze:Siema, wreszcie masz mniej postów ode mnie;) Zapachniało forum FKPsiwir pisze:Witam Szanownych forumowiczów.