Witam wszystkich miłośników motoryzacji ,jestem z Radomia i lada dzień odbieram swoją C6 LS3 ,to moje pierwsze auto z tylnym napędem ,pierwsze amerykańskie i pierwsze z tak mocnym silnikiem ! Świadom zagrożeń pierwsza wycieczka szykuje się na tor Jastrząb .
Jeszcze raz piona dla wszystkich.
Witam Wszystkich
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
Re: Witam Wszystkich
Ej jeden Wasyl w zupełności wystarczy
Witaj w gronie
MT czy AT?

MT czy AT?
The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale
--> KLIK!!!
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale

-
- Auto:: C6 LS3
AT z manetkami(2010) , myślałem o MT ale akurat sie taka "trafiła" jeden właściciel 30tys mil przebiegu .
- Lopez
Cześć. Jakie auta miałeś wcześniej, tak z ciekawości?
-
Siema
- Spidi
- Auto:: C6 Z06
-
- Auto:: C6 LS3
Peugeot 206(75HP) , Seat Leon(125HP),Suzuki Grand Vitara(140HP),Bmw X5 (285HP),obecnie mazda 6 2.5 192HP.
Rok temu podjąłem decyzje że rezygnuje z zakupu M5 i kupuję auto do jazdy na "codzień" i coś szybkiego z tylnym napędem ,miało być Porsche 911 997 ale po 2 wizytach na torze rozczarowanie było zbyt duże ,turbo było kozak, ale niestety poza zasięgiem cenowym ,wiec padło na C6 które miało najwięcej plusów :ceny części i ich dostępność(wiem USA i trzeba czekać ) ,dach typu targa, mocny silnik bez turbo ,tylny napęd ,plastikowe panele ,ramowa konstrukcja i największy plus to stosunek masy do mocy ! Zapomniałem że miałem auto z tylnym napędem Iveco 35s10 3.0 160 HP
Rok temu podjąłem decyzje że rezygnuje z zakupu M5 i kupuję auto do jazdy na "codzień" i coś szybkiego z tylnym napędem ,miało być Porsche 911 997 ale po 2 wizytach na torze rozczarowanie było zbyt duże ,turbo było kozak, ale niestety poza zasięgiem cenowym ,wiec padło na C6 które miało najwięcej plusów :ceny części i ich dostępność(wiem USA i trzeba czekać ) ,dach typu targa, mocny silnik bez turbo ,tylny napęd ,plastikowe panele ,ramowa konstrukcja i największy plus to stosunek masy do mocy ! Zapomniałem że miałem auto z tylnym napędem Iveco 35s10 3.0 160 HP

- Spidi
- Auto:: C6 Z06
Widać, że decyzja świadoma- będzie Pan zadowolony! 
Mnie tak w ubiegłym roku rozczarował Nissan 370Z - niby wszytsko fajnie ale cały czas miałem pewien niedosyt. Vetta słabo nadaje się na auto całoroczne i do wszystkiego ale jako typowa zabawka sprawdza się wyśmienicie.
Pochwał się jakimiś fotkami auta jeśli już masz lub gdy odbierzesz auto...

Mnie tak w ubiegłym roku rozczarował Nissan 370Z - niby wszytsko fajnie ale cały czas miałem pewien niedosyt. Vetta słabo nadaje się na auto całoroczne i do wszystkiego ale jako typowa zabawka sprawdza się wyśmienicie.
Pochwał się jakimiś fotkami auta jeśli już masz lub gdy odbierzesz auto...
https://spidifreestyle.pl/
Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
- Mario.m
- Auto:: C4 & Volvo
Siemka
Gratuluję zakupu!
Gratuluję zakupu!