Pozdrawiam serdecznie, Jarek z Wrocławia
Zastanawiam się nad sprzedażą mojej C4 LT1.Lover pisze:Witajcie, właśnie zarejestrowałem się na forum, by zacząć zdobywać wiedzę o kolejnym motoryzacyjnym marzeniu, by za jakiś czas rozpocząć poszukiwania i zanabyć ciekawą sztukęInteresuje mnie tylko C4.
Pozdrawiam serdecznie, Jarek z Wrocławia
jakies konkrety? napisz pwZastanawiam się nad sprzedażą mojej C4 LT1
jedynie z dachem mnie interesuje, ale dziękuję za info.cyvik pisze:cadillac46 juz sprzedał vette. AndrzejŁódź ma czarną na sprzedaż a ja czerwoną w cabrio
to kwestia gustu. Jak ja byłem bajtel, to taka była moda. Teraz to pomału wraca, bo jestem na bieżąco z obecnymi trendami tuningowymi. Najlepsze jest, że ona tak została złożona jakoś 20 lat temu i to sie dalej trzyma kupyLopez pisze:Pewnie to auto jeździ nocą wstydząc się swojego wyglądu.
Ja ją lata temu widziałem w Warszawie, chyba u Dr. VetteLover pisze:jedynie z dachem mnie interesuje, ale dziękuję za info.cyvik pisze:cadillac46 juz sprzedał vette. AndrzejŁódź ma czarną na sprzedaż a ja czerwoną w cabrio
P.S czy ktoś kiedyś widział taką :
zdjęcia pożyczyłem z fb kumpla. Auto podobno jeździ po wroclawiu, a ja od 7 lat tu mieszkam i jej jeszcze nie widziałem
to by się mogło zgadzać.WASyL pisze:a ją lata temu widziałem w Warszawie, chyba u Dr. Vette
Dla mnie to zlepek z różnych zestawów od Acivette.comLover pisze:to by się mogło zgadzać.WASyL pisze:a ją lata temu widziałem w Warszawie, chyba u Dr. Vette
ktoś ogarnia co to za pakiet? czy samoróbka? raczkuje w temacie, a chce się trochę poduczyć przed kupnem swojej C4