Witam
-
Re: Witam
Robotę robimy sami w naszym małym warsztacie i to już 6 vetta,co do zderzaka to junior rano doda zdjęcia to ocenicie,zderzaki kupiłem w eclers myślałem
że bedą pasować ale jak zwykle jakość kiepska wymagały wielu przeróbek.
Niedługo będe bude kładł na rame i jeżeli ktoś nosi się z zamiarem frame off c3 to chętnie pożyczę lub odsprzedam porządny wózek pod karoserię.
kilka lat temu zrobiliśmy coś na wzór amerykańskich pseudo wózków ,ale to lipa bo wymiary uciekają i postanowiliśmy zrobić coś dużo mocniejszego
i udało się wózek ma zachowane wszystkie wymiary naprawcze karoserii i doklejenie przodu do sciany grodziowej jest bardzo ułatwione,jeżeli jest
ktoś chetny to służe pomocą .pasowanie mamy lepsze niż fabryczne ,szpary na suwmiarkę i nic nie sterczy jest w linii idealnie.
pzdr
że bedą pasować ale jak zwykle jakość kiepska wymagały wielu przeróbek.
Niedługo będe bude kładł na rame i jeżeli ktoś nosi się z zamiarem frame off c3 to chętnie pożyczę lub odsprzedam porządny wózek pod karoserię.
kilka lat temu zrobiliśmy coś na wzór amerykańskich pseudo wózków ,ale to lipa bo wymiary uciekają i postanowiliśmy zrobić coś dużo mocniejszego
i udało się wózek ma zachowane wszystkie wymiary naprawcze karoserii i doklejenie przodu do sciany grodziowej jest bardzo ułatwione,jeżeli jest
ktoś chetny to służe pomocą .pasowanie mamy lepsze niż fabryczne ,szpary na suwmiarkę i nic nie sterczy jest w linii idealnie.
pzdr
- pirullo
- Auto:: C4 1990
Aż sprawdziłem na sklepie, mają takie:
http://www.ecklerscorvette.com/1979+cor ... parts.html
taki do '79:

a taki do '80-'82:

czyli ten założony jest od '80-'82.
http://www.ecklerscorvette.com/1979+cor ... parts.html
taki do '79:

a taki do '80-'82:

czyli ten założony jest od '80-'82.
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
- Andrzej5700
- Auto:: '79 '90 '90 '91 '91 '03 '03
Witajcie,piękna robota.Ale jeśli jeszcze idzie to uratować kupcie tył z 79,bo całą przyszłość będzie to wszystkich gryzło w tak pięknie zrobionym aucie.
wspomniecie me słowa. 

'91 Z07 Supercharger ... '91 ZR-1 ... '03 Z06 Ls7
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
jestem tego samego zdania, tym bardziej, że dupa 79 ze spojlerem jest dużo ładniejsza od >= 80Andrzej5700 pisze:Witajcie,piękna robota.Ale jeśli jeszcze idzie to uratować kupcie tył z 79,bo całą przyszłość będzie to wszystkich gryzło w tak pięknie zrobionym aucie.wspomniecie me słowa.
78-79 bez spojlera jest słaby:

78-79 ze spojlerem:
80-82 z wbudowanym spojlerem

The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale
--> KLIK!!!
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale

- pirullo
- Auto:: C4 1990
hmm nie była czasem w Oleśnie teraz na zlocie? Tylko miała z tyłu jakieś opony założone od Żuka
Nie pamiętam ale jakoś 215/65 coś w ten deseń
Bardzo ładna z zewnątrz. Też wasza robota?

Co do C3 to szkoda ją tak skaleczyć i założyć ten od '82, uważam podobnie.

Co do C3 to szkoda ją tak skaleczyć i założyć ten od '82, uważam podobnie.
-
Daje do myślenia ten zderzak chociaż tyle roboty w niego wsadzone i szpary na suwmiarkę ....
Co do tej c4 to dokładnie ta co w Olesnie.
Jako ciekawostka sprowadziłem ją z USA gdzie większość czasu spędziła w garażu u jednego własciciela i przez 30 lat ,przejechała tylko 32tyś mil.
Stan auta prawie jak z fabryki ,tylko fabryczny lakier miał w paru miejscach defekty i wymagała przelakierowania.
Co do tej c4 to dokładnie ta co w Olesnie.
Jako ciekawostka sprowadziłem ją z USA gdzie większość czasu spędziła w garażu u jednego własciciela i przez 30 lat ,przejechała tylko 32tyś mil.
Stan auta prawie jak z fabryki ,tylko fabryczny lakier miał w paru miejscach defekty i wymagała przelakierowania.
-
Panowie szacunek za ogrom włożonej pracy